Agendaoverzicht

23-maart-2019

Paul de Schipper signeert

Paul de Schipper, bekend van zijn boeken uitgegeven bij Atlas/Contact zoals “De sterke van Saeftinge” en “Slag om de Oosterschelde” signeert zijn nieuwe boek " Verslaggever van 't Nieuwe Zeeuwtje op zaterdag 23 maart van 14 tot 16 uur.

Verslaggever van ’t Nieuwe Zeeuwtje is een monument voor een tot nu toe anoniem gebleven journalist, werkend in de Zeeuwse delta: Niek Karhof. Vanaf 1926 was hij directeur-hoofdredacteur van de Nieuwe Zeeuwsche Courant. Het levensverhaal van een – onterecht onbekende – gedreven journalist en verhalenverteller is hier eindelijk geboekstaafd. Fiets en vulpen, geen Twitter of Facebook. Met op de achtergrond als een film: de ontwikkeling van Zeeland en van de kranten in Zuidwest-Nederland. De Nieuwe Zeeuwsche Courant is een van de wortels van het huidige dagblad BN DeStem. Een krant die het eigen verleden tussen 1940 en1944 eerlijk samenvat als zwarte bladzijden’.
Verslaggever van ’t Nieuwe Zeeuwtje beschrijft de ongemakkelijke historie van ‘een gestolen titel’.


24-maart-2019

Groots boekenweekfeest in Goes

Zondag 24 maart: Boekenweekfeest georganiseerd door De Tuin van Troje. Jan Siebelink en Murat Isik komen op uitnodiging van Het Paard van Troje en De Koperen Tuin voor deze bijzondere middag die plaatsvindt vanaf 14.00 uur in de kerk van Kloetinge. Jan Siebelink zal worden geinterviewd door René Verhulst, oud-burgemeester van Goes. Iedere bezoeker ontvangt tevens een kort, genummerd, verhaal van zijn hand. Kaartjes zijn verkrijgbaar in beide winkels, in de voorverkoop 10 euro.   


26-maart-2019

Peter Buwalda signeert

Dinsdag 26 maart signeert Peter Buwalda van 13.45 tot 14.45 zijn nieuwe boek "Otmars zonen" 
Peter Buwalda debuteerde in 2010 met Bonita Avenue. Het boek werd genomineerd voor twaalf literaire prijzen, waarvan hij er vijf won. De roman voerde de bestsellerlijsten aan, verkocht meer dan 350.000 exemplaren en werd wereldwijd vertaald en bejubeld. Zijn tweede roman, Otmars zonen, verschijnt op 5 maart 2019
(foto: Linda Stulic) 


30-maart-2019

Peter de Boevere signeert

Maak kennis met Peter de Boevere en zijn nieuwe Zeeuwse thriller “Schuld” (uit de serie “Zeeuws Bloed”). 
Peter de Boevere signeert van 14 tot 16 uur!

Korte beschrijving: Na ‘De Nollebosmoorden’ en ‘De Jacht op de Blauwe Paarden’, is dit het derde boek in ‘Zeeuws Bloed’, een serie Zeeuwse misdaadverhalen. In zijn poging een schuld af te lossen bij een internationaal goksyndicaat uit Heinkenszand, gaat Alexander Kemper ernstig in de fout. Vanaf dat moment wordt er van twee kanten op hem gejaagd. Als er dan ook nog twee Amsterdamse criminelen opduiken om het syndicaat over te nemen is het hek van de dam. U hoeft als lezer niet te raden ‘wie het gedaan heeft’, u bent overal bij en u staat er naast als er iets gebeurt!Dit verhaal brengt u weer kriskras door de provincie Zeeland en zelfs een beetje daarbuiten. 


31-maart-2019

Koopzondag

Op zondag 31 maart zijn wij geopend van 12 tot 17.00 uur!
Wij hopen u dan in onze winkel te mogen verwelkomen... Tot ziens! 


20-april-2019

Meet en greet Ellen De Vriend

Op zaterdag 20 april zal er van 13.30 tot 15.30 een 'meet en greet' plaatsvinden met Ellen de Vriend die o.a. haar nieuwe boek Pain au chocolat zal signeren.