Nieuwsoverzicht

Openbaerieng in beeld

Nieuw verschenen: “Openbaerieng in beeld” (De Biebel in ’t Zeêuws).
De nieuwe bijbelvertaling van de vertaalgroep van ’t Kerkje van Ellesdiek met illustraties van Jopie Minnaard- Verheijke.


Geef een boek cadeau!

De nationale leesbevorderingscampagne Geef een (prenten)boek cadeau wil alle kinderen in Nederland en Vlaanderen laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Lezen is voor kinderen heel belangrijk, maar lang niet voor iedereen vanzelfsprekend.

In 2019 zullen “Kruistocht in Spijkerbroek”  van Thea Beckman (februari) en “Kikker is kikker” van Max Veldhuijs (april), beide te koop voor zijn € 2,50 maar voor ons (de boekhandels Het Paard van Troje en De Koperen Tuin) gaat dit nog niet ver genoeg. Wij willen de nadruk leggen op het cadeau geven! Daarom wij vorig jaar al de handen ineen om ALLE kinderen van groep 7 en 8 op de Bevelanden een boek te geven. Door middel van sponsors lukte dat grotendeels. Verspreiding vond plaats via de basisscholen die hun medewerking wilden verlenen.

De vraag kwam of ook de kinderen uit groep 1 en 2 in de actie konden mee doen, voor hen verschijnt er immers een speciaal prentenboek in april. Bovendien vonden veel particulieren het jammer dat ze niet met kleine bedragen deze actie ook konden ondersteunen. Vandaar dit crowdfundingsplatform.

Help ons deze  doelstelling te halen middels deze crowdfundingsactie! KLIK HIER

Hartelijk bedankt names alle kinderen!


Het Zeeuwse Babbelaarboek

Alles wat u nog niet wist over babbelaars. Met de geschiedenis, verhalen en anekdotes, recepten en nog veel meer…. 
Leuk om te hebben en met het oog op de december feestmaand ook leuk om te geven!


Koopzondag

Op zondag 24 februari zijn wij geopend van 12 tot 17.00 uur!
Wij hopen u dan in onze winkel te mogen verwelkomen... Tot ziens!