Agendaoverzicht

30-maart-2021

Thomas Olde Heuvelt

Dinsdag 30 maart brengt Thomas Olde Heuvelt een bezoek aan Boekhandel Het Paard van Troje in Goes. Zijn nieuwe roman “Orakel” is dan zojuist verschenen. “Orakel” is een ijzingwekkende thriller van een groot Nederlands talent. Zijn vorige boeken “Echo” en “Hex” zijn met succes ook in Amerika uitgegeven. Niet voor niets wordt hij de Nederlandse Stephen King genoemd. Een genre zoals je zelden in de Nederlandse literatuur tegenkomt.
Vanwege de Coronamaatregelen kunnen we hem niet in grote getale ontmoeten, maar hij kan wel speciaal voor iemand een boek signeren. Een mailtje naar info@paardvantroje.nl is hiervoor voldoende.


31-maart-2021

Auteur Wim van Gorsel komt naar je toe!

Een leuke en unieke actie!

Deze week verscheen het boek “Zeeland 1950-1975” van auteur Wim van Gorsel. Het boek gaat over het volgende:

De maatschappelijke veranderingen die in de jaren 1950-1975 plaats grepen in de provincie Zeeland waren stormachtig. Het geïsoleerde eilandenrijk werd door het Deltaplan met dammen, bruggen en wegen zowel onderling als met Zuid-Holland en Brabant ontsloten. De regio ging mee in de vaart der volkeren. Landbouw en visserij maakten in de Zeeuwse economie geleidelijk plaats voor industrie, toerisme en andere dienstverlening. Aan de hand van meer dan honderd unieke en verrassende kleuren- en zwart-wit foto’s wordt teruggekeken naar belangrijke veranderingen in die jaren, waarbij ook onderwerpen zoals transport, middenstand, feesten, sport, vrije tijd en jeugd en jongeren aan bod komen.

Gezien deze tijd is het niet mogelijk om langs de winkel te komen, de auteur te ontmoeten, en het boek te laten signeren. Dus draaien we dit om. De auteur komt naar je toe! Woensdag 31 maart gaat Wim van Gorsel langs mensen die graag een gesigneerd exemplaar wensen. Dat is mooi, auteur en boek aan huis. Dit kan door voor deze datum door te geven aan info@paardvantroje.nl of info@koperentuin.nl  als je dit wil.